Weekmenu en Day-special

Weekmenu en Day-special

DAY-SPECIAL:

Dagelijks wisselende schotel, geserveerd van woensdag t/m zaterdag:

vandaag: woensdag 13 maart 2019

"Hip-hanging" kogelbiefstuk met pepersaus

€ 13,00 p.p.


WEEKMENU:

I.v.m. de restaurantweek van (11 t/m 27 maart) komt het weekmenu te vervallen t/m 237 maart 2019

Aperitief van het huis: Mocktail: Hibiscus loves Gingerbeer

Of: cocktail: New York Sour


* Salade met Hollandse garnalen, appel, komkommer en cocktailsaus

of : Tartaar van 'yellowfin' tonijn en in sesam gemarineerde tonijn, Parmezaanse kaas, zwarte olijf, krokant Italiaans brood en een dressing van basilicum.

***

* Entrecote "Double Dutch" met een saus van gepofte knoflook

of * Op de huid gebakken kabeljauw met Rozemarijn-brochette van Scampi en kreeftenbisque-saus

***

* Creme brullee van 'Liquor 43' en witte chocoladeijs

of * kokos-limoen-pandan dessert met limoensiroop en blauwe bessen


€ 28,50 p.p.