Restaurant week en restaurantweek Vegetarisch

Restaurant week en restaurantweek Vegetarisch

van 11 t/m 27 maart 2019


Restaurantweek:

Aperitief van het huis: Mocktail: Hibiscus loves Gingerbeer

Of: cocktail: New York Sour


* Salade met Hollandse garnalen, appel, komkommer en cocktailsaus

of : Tartaar van 'yellowfin' tonijn en in sesam gemarineerde tonijn, Parmezaanse kaas, zwarte olijf, krokant Italiaans brood en een dressing van basilicum.

***

* Entrecote "Double Dutch" met een saus van gepofte knoflook

of * Op de huid gebakken kabeljauw met Rozemarijn-brochette van Scampi en kreeftenbisque-saus

***

* Creme brullee van 'Liquor 43' en witte chocoladeijs

of * kokos-limoen-pandan dessert met limoensiroop en blauwe bessen


€ 28,50 p.p.

Vegetarische restaurantweek

(11 t/m 17 maart 2019)

Aperitief van het huis: Mocktail: Hibiscus loves Gingerbeer

Of: cocktail: New York Sour

* Geitenkaas met toast, honing, vijgencompote,

pistachenoten, hazelnootjes en rucola

***

* Thaise groentencurry

***

*Kokos-limoen-pandan dessert met limoensiroop en blauwe bessen


€ 25,00 p.p.

Speciale (dieet) wensen graag bij reservering aan ons doorgeven.

Reserveren kan telefonisch 076-8864045 of via de website.