Over ons

ATNOON is een echte stadsbrasserie, een ontmoetingsplek voor de wijk (de Belcrum) en de stad. Je vind er internationale invloeden op de wisselende menukaart en in het interieur. Een aangename plek om gezellig koffie te drinken (met heerlijk huisgemaakt gebak!), om uitgebreid of snel te lunchen, of om na het werk even een borreltje te pakken en aan te schuiven voor de brasserie avondkaart. Bij ATNOON hebben we een voorliefde voor klassieke gerechten, die zult u dus geregeld op onze kaart terug kunnen vinden.

ATNOON is een samenwerkingsverband tussen interieurontwerpers Peer & Jacobs ( Peer Akkermans en Brian Jacobs), Horecakoppel Marcel en Majanka Have (Noony’s Voorburg) en Meesterkok Henk Savelberg (Savelberg Thailand Bangkok).


Laatste berichten op Facebook

zondag 20 mei 2018

Lekker weer voor een heerlijke smoothie toch ? ! Lekker op ons terras . Of kom genieten van onze uitgebreide lunchkaart !

https://atnoonbreda.nl/nl/menukaart

Lees meer...

zaterdag 19 mei 2018

Hij is echt goddelijk de Paella van onze Curt (Roovers) dus op verzoek van velen nu vast op onze avondkaart ! Maar heerlijk lunchen van de uitgebreide lunchkaart kan natuurlijk ook ! SEE YOU SOON ATNOON !

https://atnoonbreda.nl/nl/menukaart

Lees meer...

vrijdag 18 mei 2018

Goedemorgen, wist je dat we super goede koffie hebben ? Onze mooie eigen blend is met veel zorg geselecteerd! Ga ook eens voor één van onze speciale koffie’s ! Of kom gewoon lekker lunchen , borrelen of genieten van onze gerechten van de avondkaart ! SEE YOU SOON ATNOON !

Lees meer...

InvolvedWifi nu ook bij ons beschikbaar

Gratis Wifi bij ATNOON

Wij bieden onze gasten gratis wifi op het InvolvedWifi netwerk. Hierbij hoeft u bij een volgend bezoek niet meer opnieuw in te loggen.

Cadeaubonnen

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Cadeaubon

Reviews

Vanavond heerlijk gegeten bij ATNOON, leuke ongedwongen sfeer, hele mooie inrichting. Wij komen zeker terug.